Fiatalság konzerváló

Kezelési cél: a bőr hidratálása
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 75 perc
Ára: 20.000,-
A bőr fiatalságának megőrzése már húsz évesen elkezdhető a preventív (megelőző) kezelésekkel. Ha nincs speciális probléma (érzékenység, zsírosság, stb.), akkor elegendő az első időben a víz- és zsírtartalom pótlása.
A bőr hidratálása azonban a későbbiekben is elmaradhatatlan tényező, mivel a hatóanyag egy nem megfelelően hidratált bőrbe sokkal nehezebben vagy egyáltalán nem szívódnak fel.
A kezelés keretein belül – az arctisztítást és hatóanyagos masszázst követően – egy hialuronsavas pakolás biztosítja a mélyebben fekvő rétegek vízháztartásának növelését. Befejező ápolásként szintén hialuronsav tartalmú készítményekkel kényeztetem a bőrt, melynek eredményeként a vonások kisimultakká, az arcbőr feltöltötté válik.

Ránctalanító

Kezelési cél: ránctalanítás, simítás, feltöltés
Életkor: 35 éves kortól
Időtartam: 75 perc
Ára: 20.000,-
A ráncok megjelenése már 30 éves kor környékén elkezdődhet. Vannak olyan ráncaink, melye a rossz szokások következtében alakulnak ki (pl.: hunyorgás, állandó homlok ráncolás), ezek az ún. mimikai ráncok. Másik típusuk, amikor bizonyos anyagok elkezdenek csökkenni a bőrben – pl.: víz, zsírok, hialuronsav, kollagén- és elasztikus rostok, stb. A ráncok mélységének csökkentéséhez gyümölcssavas peelingek alkalmazásával érhetünk el látványos eredményeket.
A kezelés stratégiai eleme a gyümölscssavakat tartalmazó peeling. Ridokival (speciális hengeres masszírozó) segítem elő a hatóanyagok felszívódását, ezáltal intenzívebb hatását. Eltávolítja az elhalt sejteket, elősegíti a bőr megújulását. A kémiai peeling megnyitja a bőrszerkezetet, ezáltal fokozottabban szívódik fel a hialuronsav, melyet az arcpakolás 3 különböző molekulaméretben is tartalmaz, hogy a bőr minden rétegét feltöltse.

Alkalmazását követően a bőr finomabb textúrájú, üdébb és ragyogóbb lesz. Kúraszerűen alkalmazva a bőr teljesen kicserélődik, hatása még látványosabb.

Antigravitáló

Kezelési cél: feszesítés, tömörítés, arckontúrozás
Életkor: 35 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 20.000,-
INTENZÍV ANTI-AGING PROGRAM!
35 éves kortól már fokozódik a vízhiány, mely már a bőr különböző rétegeit is érintheti. Ilyenkor intenzívebb hatású anyagokra van szükség, melyek pótolják a bőr hiányzó anyagait, feltöltik, regenerálják, formálják vagy megemelik (lifting) az arckontúrt és feszesítő, tömörítő hatásúak.
A scpeciális lift -masszázs, a pakolás anti aging hatóanyagai (omega3-6-9, zabcukor, jázmin viasz) valamint a felmelegedő maszk segítik visszaadni a bőr fiatalságát. Tonizálja, táplálja a bőrt, újraformázza az arckontúrt.
Eredmény: Már az első kezelés után tónusosabb, ragyogóbb bőr.
Kúrák után javul az arckontúr, feszesebb a bőr.

Feszesítő

Kezelési cél: feszesítés, kontúrjavítás
Életkor: 40 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 20.000,-
A speciálisan kifejlesztett feszesítő masszázsnak és az egymásra rétegzett, professzionális anyagok fúziójának köszönhetően a bőr visszanyeri rugalmasságát, hidratáltságát. Az egyedi fejlesztésű feszesítő masszázskrém stimulálja a sejtek regenerálódását, segíti a sejtlégzést, előkészítve a bőrt a pakolásban lévő hatóanyagok (tengeri elasztin és kollagén) befogadására, melyek fokozzák annak elaszticitását és tónusát, azonnali és tartós hidratáltságot eredményeznek, melyek eredményeként az arcbőr feszes és telített állapotba kerül.

Esemény előtti

Kezelési cél: felüdítés, sejtaktivizálás, vitalizálás
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 75 perc
Ára: 20.000,-
Vitaminokat (A,B,C,K & D), ásványi anyagokat (Na, K, Mn, Mg, Fe, Si, P, Ca, S…), nyomelemeket (Cu, Ni, Co…), proteineket és szénhidrátokat tartalmazó maszk, amely fizikai nyomása segítségével juttatja az aktív (hidratáló és antioxidáns hatású) összetevőket a bőrbe.
Eredmény: bőr puhább, rugalmasabb és ellenállóbb lesz, a felszíni ráncok kisimulnak, fokozza a smink tartósságát, ezért különösen fontos alkalmak előtt ajánlott (esküvő, bál, stb.)

profilift

Kezelési cél: megereszkedett arckontúrok korrigálása
Életkor: 35 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 20.000,-
IGAZI “WOW” HATÁS!!!!

Egy fantasztikus kezelés az arckontúrok megemelésére.Ajánlott egyszeri alkalommal, ha látni akarod Magad fiatalabb kiadásban, vagy kúraszerűen, ha szeretnéd, hogy arcizmaid újra megerősödjenek és ez az állapot stabilizálódjon.

A kezelés egyedülálló része a kétfajta, speciális masszázs: shiatsu mozdulatok megnyitják a meridiánokat, dinamizálják és méregtelenítik a sejteket, majd az arcizmok erőteljes átgyúrása serkenti a bőr vér- és nyirokkeringését, valamint erősíti a bőr mélyen fekvő izmait. A hialuronsavas szérum és a feszesítő maszk felvitele után meglepő és szabad szemmel látható eredmény: világosabb, ragyogóbb arcszín, halványuló ráncok, megemelkedett arckontúr.

Kaviáros luxus

Kezelési cél: fiatalítás, feltöltés, sejtaktiválás
Életkor: 35 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 23.000,-
Amikor különösen fontos, hogy a bőrünk a legjobb ápolást kapja, akkor luxus hatóanyagokra van szükségünk. A kaviár a luxus, a minőség, az elegancia és a különlegesség szimbóluma a kozmetikai hatóanyagok között. Összetevői (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak) intnzíven hidratálnak, táplálnak, regenerálnak és feltöltik a bőrt. A Prémium Aktív Kaviár Kezelés otthoni kiegészítője a RÉPONSE PRÉMIUM sorozat, amelynek a kaviár szintén a fő hatóanyaga.
A kezelés fő eleme a masszázs, mely kaviárt tartalmazó mikro-gyöngyökkel történik. A hatóanyagok kibocsátása a gyöngyökből a masszázs során folyamatos. A hatást az aktív kaviár maszk kiegészíti és tovább fokozza. Az eredmény fiatalabb, ragyogóbb bőr. Ennek az igazán exkluzív kezelésnek a három alapvető hatása a regenerálás, feltöltés, táplálás.