Tápláló komfort kezelés

Kezelés cél: száraz, érzékeny bőr táplálása, nyugtatása
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 20.000,-
Tökéletes kezelés a tápanyaghiányos bőröknek. Kényeztető, feltöltő kezelés, mely intenzíven táplál. A klimatikus hatások, gyógyszerek, stressz által károsodott, sérülékennyé és szárazzá vált bőrfelszín ideális ápolását biztosítja ez a kezelés.

A tápláló masszázskrém vaj triója és lipid komplexe, majd a tápláló habmaszk avokádó olaja intenzíven táplálják és regenerálják a száraz és fakó bőrt. Arcod tartósan visszanyeri puhaságát, rugalmasságát és ragyogását.

Intenzív tisztító Kezelés

Kezelési cél: problémás, zsíros bőrök faggyútermelésének csökkentése
Életkor: tinédzser kortól
Időtartam: 120 perc
Ára: 20.000,-
A zsíros bőr problémája először tizenéves korban jelentkezik.  A bőr fényes, zsíros tapintású, a pórusok nyitottak és előfordulhat akne (pattanás), komedó (miteszer). Ezek kezelését minden esetben javallot kozmetikusra bízni. Akinek már elmúlt ez az időszak, gyulladások már ritkán alakulnak ki a bőrén, de a bőr zsírosságán szeretnének változtatni, azoknak ajánlottak a tisztító, faggyútermelést normalizáló kezelések ezen típusai. A kezelés és a hatóanyagok hatására a bőr ragyogása fokozódik, a pórusok nagysága csökken.

Szem-betűnő

Kezelési cél: a karikák, duzzanatok és a szem környéki ráncok kezelése.
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 20.000,-
A szem környéke speciális ápolást igényel, mivel mozgékony (pislogás), kevesebb a zsírtartalma, hamar ráncosodhat (rossz szokás, napfény). Előfordul, hogy a nem megfelelő keringés vagy genetikai okok miatt karikák, duzzanatok alakulnak ki. Az összetett problémák kezeléséhez komplex kezelési program szükséges, mely világosítja ezt a területet, visszaadja bársonyosságát, rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, gátolja a karikák és duzzanatok kialakulását.
A szemkörnyékének gyengéd hámlasztása igazi MATIS specialitás, amelynek hatására világosabb lesz a szemkontúr.
A speciális szemkörnyék masszázs és a kálcium ionokkal és hialuronsavval átitatott alga maszk fáradtságmentesítő, pangáscsökkentő hatású és szinte „bepréseli” az aktív hatóanyagokat a bőrbe. Hideg hatása összehúzza az ereket, így a kezelés után tisztább lesz a tekintetünk.
Eredmény: visszaadja a szemek szépségét és fiatalságát.

Pigmentűző

Kezelési cél: fehérítés, felüdítés
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 75 perc
Ára: 20.000,-
Sokan vágynak egyenletes, porcelánszerű bőrszínre, mások egy-egy sötétebb folt eltüntetését szeretnék. A fehérítő kezelések mindkét célnak eleget tesznek. Ajánlottak elkapart aknék (pattanások) vagy más sebek nyomainak kezeléséhez, csakúgy mint az egész arc finom világosításához, egységes arcszín eléréséhez.
Az alpesi gyógynövényeket tartalmazó kezelés hatására a bőrszín egyenletesebb és világosabb lesz. Felüdít, visszaadja a bőr ragyogását, halványítja a pigmentfolotk színét.
Eredmény: porcelános arcszín, tisztább bőrkép, egyenletesebb, üdébb arc.