Ismerkedő relax kezelés

Kezelési cél: hidratáló feltöltődés, ismerkedés a MATIS termékekkel és a kozmetikussal
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 75 perc
Ár: 17.000,-
Ezt a kezelést azoknak a figyelmébe ajánlom, akik még nem próbálták a MATIS termékeit, de szívesen megadnák bőrüknek a francia cég által kínált kényeztetést. Valamint azoknak is, akiknek van már kozmetikusuk, de érdeklődéssel viseltetnek az újdonságok iránt, valamint vonzó számukra a kialakított környezet és légkör.
A kezelés minden esetben letisztítással kezdődik, melyet a francia protokoll előirányzott lépései alapján végzek el. Ebbe bele tartozik a szemkörnyék peelingje is, mely egy egyedülálló MATIS sajátság. Ezt követően egy 30 perces arc és dekoltázs masszázs következik, melyet egy hidratáló pakolás követ. Befejező ápolásként szintén hidratáló készítményekkel táplálom a bőrt.

Speed relax kezelés

Kezelési cél: kikapcsolódás, pihenés
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 40 perc
Ár: 10.000,-
Ezt a kezelést az vegye igénybe, akinek kevés ideje van, mégis ezen rövid idő alatt szeretne maximálisan feltöltődni, miközben az arca és dekoltázsa is kisimultabbá válik.
Az arc letisztítását követően egy 30 perces arc és dekoltázs masszázzsal kényeztetem Önöket, melynek következtében az ellazulás ideje alatt a masszázsbalzsam tápláló hatóanyagainak és a masszázsmozdulatoknak köszönhetően nem csak Ön, hanem a bőre is kipihentté válik

Feltöltő speed relax kezelés

Kezelési cél: kikapcsolódás, pihenés, feltöltődés
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 60 perc
Ár: 12.000,-
A masszázs hatékonyságát egy felvevőképesség fokozó és egy hialuronsavas hidratáló vagy növényi olajokban gazdag esszenciával növelem. Az oxigenizáló esszencia hatására a bőr sejtjei oxigénnel telítődnek, ezáltal megnövelve a sejtek energiáját és azok osztódását, ezáltal a bőr felvevőképessége fokozódik az optimális hatékonyság érdekében.