Ismerkedő relax kezelés

Kezelési cél: hidratáló feltöltődés, ismerkedés a MATIS termékekkel és a kozmetikussal
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 75 perc
Ár: 25.000,-
Ezt a kezelést azoknak a figyelmébe ajánlom, akik még nem próbálták a MATIS termékeit, de szívesen megadnák bőrüknek a francia cég által kínált kényeztetést. Valamint azoknak is, akiknek van már kozmetikusuk, de érdeklődéssel viseltetnek az újdonságok iránt, valamint vonzó számukra a kialakított környezet és légkör.
A kezelés minden esetben letisztítással kezdődik, melyet a francia protokoll előirányzott lépései alapján végzek el. Ebbe bele tartozik a szemkörnyék peelingje is, mely egy egyedülálló MATIS sajátság. Ezt követően egy 30 perces arc és dekoltázs masszázs következik, melyet egy hidratáló pakolás követ. Befejező ápolásként szintén hidratáló készítményekkel táplálom a bőrt.

Feltöltő speed relax kezelés

Kezelési cél: kikapcsolódás, pihenés, feltöltődés
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 60 perc
Ár: 22.000,-
A masszázs hatékonyságát egy felvevőképesség fokozó és egy hialuronsavas hidratáló vagy növényi olajokban gazdag esszenciával növelem. Az oxigenizáló esszencia hatására a bőr sejtjei oxigénnel telítődnek, ezáltal megnövelve a sejtek energiáját és azok osztódását, ezáltal a bőr felvevőképessége fokozódik az optimális hatékonyság érdekében.