signature cell expert solution

Kezelési cél: feltöltés, sejtvédelem, sejtszintű bőrmegújítás
Életkor: minden korosztály
Időtartam: 90 perc
Ára: 35.000,-

Ezt az új, „Signature” arcápolási élményt, a márka ikonikus termékei ihlették, hogy egy teljesen egyedülálló, több tudományterületen átívelő szépségápolási kezelést hozzanak létre.
A Solution Signature Cell Expert kezelést a Cell Expert szérum ihlette, fehér rózsa őssejtekkel és az ikonikus alginát maszkkal. Az anyagok mesteri kombinációja és az érzékekre ható, egyedi kezelési protokoll egy teljesen új dimenzióját mutatja meg a kozmetikának. Egyszerre felejthetetlen és látványos.
Eredmény: FOTOSHOP HATÁS! Feltöltött, kisimult, egységes bőrkép, minden eddiginél tartósabb hatással.

lift solution

Kezelési cél: megereszkedett arckontúrok korrigálása
Életkor: 35 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 35.000,-

Egy fantasztikus kezelés az arckontúrok megemelésére.Ajánlott egyszeri alkalommal, ha látni akarod Magad fiatalabb kiadásban, vagy kúraszerűen, ha szeretnéd, hogy arcizmaid újra megerősödjenek és ez az állapot stabilizálódjon.

A kezelés egyedülálló része a kétfajta, speciális masszázs: shiatsu mozdulatok megnyitják a meridiánokat, dinamizálják és méregtelenítik a sejteket, majd az arcizmok erőteljes átgyúrása serkenti a bőr vér- és nyirokkeringését, valamint erősíti a bőr mélyen fekvő izmait. A hialuronsavas szérum és a feszesítő maszk felvitele után meglepő és szabad szemmel látható eredmény: világosabb, ragyogóbb arcszín, halványuló ráncok, megemelkedett arckontúr.

caviar experience

Kezelési cél: fiatalítás, feltöltés, sejtaktiválás, globális regenerálás
Életkor: 35 éves kortól
Időtartam: 90 perc
Ára: 35.000,-
Amikor különösen fontos, hogy a bőrünk a legjobb ápolást kapja, akkor luxus hatóanyagokra van szükségünk. A kaviár a luxus, a minőség, az elegancia és a különlegesség szimbóluma a kozmetikai hatóanyagok között. Összetevői (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak) intnzíven hidratálnak, táplálnak, regenerálnak és feltöltik a bőrt. A Prémium Aktív Kaviár Kezelés otthoni kiegészítője a RÉPONSE PRÉMIUM sorozat, amelynek a kaviár szintén a fő hatóanyaga.
A kezelés fő eleme a masszázs, mely kaviárt tartalmazó mikro-gyöngyökkel történik. A hatóanyagok kibocsátása a gyöngyökből a masszázs során folyamatos. A hatást az aktív kaviár maszk kiegészíti és tovább fokozza. Az eredmény fiatalabb, ragyogóbb bőr. Ennek az igazán exkluzív kezelésnek a három alapvető hatása a regenerálás, feltöltés, táplálás.